Kraner og mobilkraner København – Lastbilcentralen er det oplagte valg
I lastbilcentralen tager vi os af alle typer kranopgaver i København og omegn. Uanset om du har brug for en kran til en mindre opgave eller en mobilkran, der skal trække det store læs, kan vi hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring
Lastbilcentralen har mange års erfaring, når det handler om arbejde med kraner og mobilkraner i København og omegn. Og selvom det ikke altid er nemt at komme rundt i København, hvor bebyggelsen typisk er tættere, kan vi garantere dig, at arbejdet bliver udført professionelt og sikkert med færrest mulige gener for omgivelserne.

Vi udfører kranarbejde for alle brancher
Vi har gennem de sidste 100 år serviceret tusindvis af kunder. Vi har udført mange forskelle former for arbejde med kraner og mobilkraner i København. Vi arbejder bl.a. for entreprenører, offentlige instanser, håndværkere m.fl.

Vi har kraner til alle formål
Hos Lastbilcentralen A/S har vi mange kraner og mobilkraner i forskellige størrelser og til forskellige formål. Hvis du har en opgave, hvor du er i tvivl om hvilken kran, der er mest velegnet, hjælper vi med råd og vejledning både indenfor håndtering og kørsel med kranen.

Veluddannede kranførere
I Lastbilcentralen tager vores kompetente kranførere sig af alle typer kranopgaver i København og Storkøbenhavn. Vi har alle mange års erfaring indenfor kranarbejde, og vi kan naturligvis også håndtere særopgaver.
Vores kranførere er veluddannede og bliver løbende videreuddannet, så vi er alle opdateret indenfor nyeste teknikker og certificerede i henhold til gældende lovgivning.

Vi er det rette valg
Skal du bruge en kran eller en tårnkran i København eller omegn, og leder du efter en effektiv, pålidelig og ikke mindst dygtig samarbejdspartner, er du kommet til det rette sted – vi står klar til at servicere dig.

Kontakt os
Skal du bruge en kran eller en mobilkran i København eller omegn, så ring til os på 44 66 77 88, vi rådgiver dig grundigt og finder den rette kran til dig.
Du kan også sende os en mail her så vender vi hurtigt tilbage til dig.