Alle former for hejsearbejde

Hos Lastbilcentralen har vi mange års erfaring med alle former for hejsearbejde. Vores medarbejdere er veluddannede og har de nødvendige kompetencer til at sikre, at din hejseopgave bliver udført forsvarligt og professionelt.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Når vi hejser, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Det gælder både for vores medarbejdere samt vores materiel. Derfor anvender vi kun kvalitetsmateriel af høj standard, og vi vedligeholder og kvalitetssikrer regelmæssigt vores maskiner, samt diverse stropper, kæder og beslag. Vi råder over et stort udvalg af forskellige kraner udstyret med spil og /eller flyjib.

Lastbilcentralen tilbyder en komplet løsning

Er din hejseopgave forbunden med relateret arbejde, kan vi tilbyde en komplet løsning, der bl.a. kan indbefatte montering/demontering, flytning, bortskaffelse m.v.

Rådgivning og dialog er basis for tilfredse kunder

Med mange år i bagagen har vi den rette erfaring til at vurdere enhver opgave, vi bliver præsenteret for, og vi påtager os udelukkende opgaver, hvor vi er helt sikre på, at vi kan leve op til dine forventninger samt levere kvalitetsarbejde af høj standard.

Indledningsvis sørger vi altid for at spørge grundigt ind til opgavens omfang samt præsentere de forskellige muligheder for udførelse. På denne måde forventningsafstemmer vi med dig, så der ikke efterfølgende opstår uforudsete problemer.

Alle kunder er lige vigtige

Hos Lastbilcentralen er alle opgaver spændende og alle kunder vigtige. Ingen opgave er for stor eller lille og alle opgaver prioriteres højt. Vi sætter en ære i at overholde alle indgåede aftaler og glædes over at tilbyde priser, der er fuldt konkurrencedygtige.

Kontakt os for mere information eller et tilbud

Hvis du mangler en leverandør til en hejseopgave,  har du spørgsmål eller blot har brug for et godt råd, sidder vi klar til at hjælpe dig ved telefonerne på 44 66 77 88.