Transport af kunst og skulpturer.

Sikker transport af dyre kunstværker og skulpturer.

Hvis du er indehaver af værdifulde skulpturer eller kunst, som skal flyttes fra en lokation til en anden, er det vigtigt, at du vælger en professionel leverandør til at udføre transporten.

Skulpturer og forskellige former for kunstværker er normalt uerstattelige effekter, som ikke kan genskabes, hvis de bliver beskadiget under transporten.

Derfor er det vigtigt, at du ikke bare vælger en hvilken som helst leverandør til transporten, da du skal kunne føle dig tryg og sikker på, at dine værdier når sikkert frem uden at lide nogle former for overlast.

Når du skal finde den rette leverandør til din transport

Når du skal vælge leverandør til transport af kunst eller skulpturer, bør du undersøge, om leverandøren har erfaring med transport af værdigenstande, at de har materiel, der er velegnede til formålet og at medarbejderne er veluddannede. Du bør selvfølgelig også sikre dig, at leverandøren – såfremt uheldet måtte være ude – er ordentlig forsikret, så du kan få en erstatning, der svarer til dit tab.

Vi har de fornødne kompetencer

Hos Lastbilcentralen har vi mange års erfaring og de rette kompetencer til at varetage alle typer af specialtransport. Vi tilbyder derfor at varetage alle niveauer af flytningen lige fra afmontering og emballering til transport, opstilling og montering på den nye adresse.

Transport er en tillidssag

Transport af kunst og skulpturer er ikke alene transporter der kræver omhu, det er også en tillidssag. Derfor uddannes vores medarbejdere løbende, så de er kvalificerede til at hjælpe dig med de udfordringer, der nogle gange opstår i forbindelse med transport af værdifulde effekter. De passer godt på dine værdier og sætter en ære i at effekterne når frem i samme stand, som de kom i.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere, eller vil du gerne have et tilbud på transport af kunst og skulpturer, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 44 66 77 88

Skulptur ved Rosenborg Slot
carlsberg-stjerneporten
statue-koebenhavns-raadhus